On showmanship ... Team PNP creamed Team JLP,

But you refer to him as Shebada, Lazie!!?!? Why are you talking from both sides of your mouth!?!?

On behalf of Muadib:

http://www.youtube.com/watch?v=nP8_ytsTdYQ

just like dat ... the half man half horse vank! hopefully when him come back to this thread he would have seen the debate

jah know, it look like mi outta de loop pon certain tings... mi jussa a realize seh a pryce lazie a refer tuh as shebada...

tell de truth, mi not even did a penny de man dem way deh, mi juss did a lissen tuh how de man a deliver him points... seemed the most prepared and i was impressed by his command of issues and his delivery of his points... cudda juss me but mi rather de substance over de alleged or real sexual orientation...

oh yes mosiah... he did a good job on the pharma question... very specific on how to increase its ranks... de odda woman, all now i dont know wha she seh...

Originally posted by Baddaz View Post
              jah know, it look like mi outta de loop pon certain tings... mi jussa a realize seh a pryce lazie a refer tuh as shebada...

tell de truth, mi not even did a penny de man dem way deh, mi juss did a lissen tuh how de man a deliver him points... seemed the most prepared and i was impressed by his command of issues and his delivery of his points... cudda juss me but mi rather de substance over de alleged or real sexual orientation...
              ... I called him Shebada because of his Shebada like behavior in response to age.

Regarding substance .... how come no one is questioning the falsehoods he uttered? Oh yeah ...." it look like mi outta de loop pon certain tings"

lol