While we a form di fool...
JEEP tuh di Werl!!!TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
LoL
I was discussing with a serious party and find out seh if dem have a top tier Euro, France cant cross it, despite the fact that Sarkozy breddah is Carlyle Europe boss.
Yuh si di mix up and blendah?
And we a debate Jeep and grammar??? Steuupps.
Something wicked this way comes.... be afraid, be very afraid.
We not united, so we weak.
Originally posted by Willi View PostLoL
I was discussing with a serious party and find out seh if dem have a top tier Euro, France cant cross it, despite the fact that Sarkozy breddah is Carlyle Europe boss.
Yuh si di mix up and blendah?
And we a debate Jeep and grammar??? Steuupps.
Something wicked this way comes.... be afraid, be very afraid.
We not united, so we weak.
Anyway...nutten nah gwaan til afta di nex US elextion.... suh dem aggo prop up an embalm di corpse (ie world economy) til den at least
Like is bayh Duppy tings ah gwaan tudeh
It really weird fi si one leada ah lead wid one ole bruks JEEP...an nat even one road dehdeh fi it drive pon
Nuh reddy atall.... aaah bwoyTIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE