• While we a form di fool...

http://www.telegraph.co.uk/news/poli...ice-warns.html

All who think that we can go back to Omar's dysfuncional moggle....be warned that the wirl change and formerly prosperous economies a box scraps outta hog mouth.

A tell unno seh wi cornahs dark.

JEEP tuh di Werl!!!

LoL

I was discussing with a serious party and find out seh if dem have a top tier Euro, France cant cross it, despite the fact that Sarkozy breddah is Carlyle Europe boss.

Yuh si di mix up and blendah?

And we a debate Jeep and grammar??? Steuupps.
        Something wicked this way comes.... be afraid, be very afraid.

We not united, so we weak.

LoL

I was discussing with a serious party and find out seh if dem have a top tier Euro, France cant cross it, despite the fact that Sarkozy breddah is Carlyle Europe boss.

Yuh si di mix up and blendah?

And we a debate Jeep and grammar??? Steuupps.
          Something wicked this way comes.... be afraid, be very afraid.

We not united, so we weak.
          Den mi nuh aks yuh wen di collapse ah come an yuh brush it one side... mi nuh tell yuh seh mi 2 pickney, girlfriend an ex-matey haffi ride out di storm?? Yuh ah loaf pon it

Anyway...nutten nah gwaan til afta di nex US elextion.... suh dem aggo prop up an embalm di corpse (ie world economy) til den at least

Like is bayh Duppy tings ah gwaan tudeh

It really weird fi si one leada ah lead wid one ole bruks JEEP...an nat even one road dehdeh fi it drive pon

Nuh reddy atall.... aaah bwoy

and dem waan stap di JDIP...

dem konfuse bad...

I just get prips like a day or 2 ago.

Was meaning to link, but it get too late. Will do so soonish.