supporters heckle journalists

Look like you run him yes. LOL
    Is the same way I see X and company run from HL topic on Fulham over Liverpool.

hahahahahahahaha woieeeeeeeeeee

Hi man..

Dat deh comment mek you sound like a juggist or a pallitician.

just know how fi act petty and trace

thats y this morning mi tell Peter fi mek an add fi show Audley as a Maama man

u gwaan

a so it guh a Jamaica...once u black n live a certain way a must DRUGS.....full time that change

You think Peter could go down that road? You must be nuh know who him best friend is. Good thing him nah listen to you. LOL
              Last edited by Me; December 7, 2011, 12:15 PM.

No Willi....that's a huge jump...

Yuh not gonna delete this post too are you?

him seh is a good suggestion and him will think bout it.....them did dweet to Portia the last time(nuh draw mi tongue)

lets see

campain advisor!
                      LoL

Mr Impartial....is a paid hack???

I apologise to all the juggists dem.

Dat was low...styling dem with pallyticians.

LoL

Or pallytix...yuh figget dat.

actually, its the somewhat crass manner yuh throw it into the post...

is suh juggists and pallyticians roll...

no man....... mi nuh like when man act petty, trace n gwaan like gurl......sick mi stomach

u see how bricktop a gwaan......now

jus a show him mi nuh have d time fi d foolishness

Ah, yuh not too far off dat yuh self...

Anyway, gwaan duh yuh thing...you have pool maintenance bills to pay for...