butch stewart story

so mi adi only black man pan the site? lol

long time mi spot seh him insecure and need fi beat down on others fi FEEL BETTER...........and in his head him think colour mek a person better

Yuh mean baby Bricky? Yuh haffi low dem more while. Bricky haff nuff pon him plate causen say di feds ah show now say dem did help Ketch Dudus dat mean to say Dudus did get sell out.

Now bricky haffi careful when him ah trod street.

Well unless ready clear him throat pick up di mike and be a canary . What a ting it nuh look pretty at all.

Ben whey did say ? Chess?

When did I call Jawge a "black duppy"? I was referring to Skeng D, who himself said he was a black man living the life of luxury...seeing as I salughtered him yesterday he is now a duppy...hence "black duppy"...try and keep up Trudi...

Still waiting

"trudi"

u can look pan a man and call him a woman name, u FRUITY lol

nuh wonder u n maudib spar

Easy Brick**********. Now that dem say Chris was a go the other way enquiring minds would like to know is what kinda pictures you were taking? Being an entrepreneur I'm sure you can find the appropriate market.

Didn't realise this forum had video conferencing capability...

Nuh suh she name?

Di bwoy do it again to rhattid...why yuh nuh stop delete delete yuh post dem yute?

Didn't realise this forum had video conferencing capability...
                      why the name TRUDI.......then

A so Brickb a t ty stay always a try pull man in a him and Chris nastiness. Him fi publish the pictures him have that would make Peter King blush inna him grave. Money have fi mek.

if a man can know a person is a MALE...... and then CALL THEM A WOMAN NAME........them wi eFF A next man

U SECRET JUST BUSS brick-bottom

NUH wonder u a celebrate over some victory u a fantasize bout.....all now mi cyaa see what u a talk bout......show mi

Come in like you never know say the Dundus a Dudus personal photographer him just a wait till the sentencing so him can eat a food. Free enterprise ia hell of a thing.

crushed brick and him partner

Last edited by Skeng DX; December 8, 2011, 11:20 PM.

Its always politics with you.