Yes Nanny P , I have an issue with you

• Yes Nanny P , I have an issue with you

How comes mi nuh get invited to this fund raiser? Nuhbaddy nuh want fi mi contribution? Gamma wha dis one name? Nubian strikes back? LOL

What a beautiful inspiring way to start my day...look on the young side...

True and I always tend to just look on that side everyday

Dem look brown to me

Ongle di one inna di miggle. Cho two to one boss

Oh BTW, wouldn't you attend Mamma P's fund raiser. Yes?

Dem might call yu Uncle Jawge....lol...

True dat but mi only come fi give mi contribution das all. When dem call mi so den ah so

Free ticket? Why not...

Ok Uncle Jawge.

I'm shocked! Bricky I would expect this from the "common Jakan man" (one not properly scoialized on the Jakan graces).

Ah erll dem say yuh tek time mash ants....................

Anything yuh say So wouldn't attend then. Yes?

When is the next one? Haffi fi check the schedule....maybe mi can give a scholarship....since nutten naw gwaan fi eductation...

Mi nuh turn down free booze & food enuh...

LOL true dat, I can see you giving out scholarships.

Good one still, one a serious note. They don't seem to take education seriously. I wonder if they notice that the whole planet is shifting into a different age.