Built by Boxing

WOW .... he did box a poll clerk? When was this?
    Whey dese Labourities haffi gwaan wid all dis boxing boxing ting.

McKenzie nuh receive fi im box fran "Chris"...mi memba wen Pearnel get several box ah one JLP Conference from di DayWalker TG posse...Creary did get box tuh cause im was one uppity Black mi ear... MONS Nelson did waan bax smaddy inna di COE... ah wha dis faada?

Dem nuh celebrate Crismuss??

Is like di day afta Crismuss dem love

LOL...suh im accidentally bax di man??

woiiee mi belly!

LOL...suh im accidentally bax di man??

woiiee mi belly!
        must be a comrade comprehension think .... accidental meaning a word could be mistakenly left out of the original message.

A message could start out ... Don1 ketch a goat tief .... by the time it pass through 10 people the message is changed to Don1 a goat tief.

Re-read Sickko's post.

Yuh ave sense yute? Nuh Rudi yuh a respond tuh?

All yuh spinnin look loke it ah get yuh dizzy... gi it a res

Ok I reread Sicko's post, I stand corrected. The fact though that this even a rumor is troublesome for me. If at very least he was being disrespectful to a poll clerk on election day is kinda that tribal thing that we dont need.

Anyway if it was between Holness and Dr. Phillips I would be voting for Phillips.

De Drunkard???? Well according to Lazie anyways