• Golding hints Holness will become PM ‘in a matter of days’

http://www.jamaicaobserver.com/news/...atter-of-days-

Rushing before the extradition requests come in?!?

Babylon Taking Ova: Gelding Runs for Cova

Yow di likkle man ah run whey leff di werk pon ah rapid eeh??

Dis is definitely NOT a Storm Inna TeaCup...big tings dis.... im cyaan even wait fi den Tribal Conference next month..

As mi seh di fool den who did a talk bout im a step due to patriotism an whatever odds bullshiit reasons dem did a promote...dem ah just dat...fools

Bangarang fi reel!!

nuh yuh a congratulate him di odda day?
        Last edited by Mosiah; October 12, 2011, 08:16 AM.

So you mean the new PM will have to do the dirty job of signing the request to extradite a fellow politician? Or maybe rejecting it?

This should be interesting.

Depending on what Holness says after signing it, he can come across as a strong leader after signing it.

Hmmm wonder if Bruce a one a dem who going for a ride in the Lear Jet?

Wonder how many of the Clueless Termites will be going to the US today which brings us to a cross roads do you want inept or corrupt politicians.

Yes. It is a defining moment for him right out of the starting blocks.

Bruce blew his defining moment big time. We'll see what Holness does.
                  Uncle Sam: Congratulations on becoming Prime Minister sir. Oh and by the way here are a few documents which require your signature. Have a nice day.

I thought you were congratulating the REAL new PM...who happen to name Uncle SAM! LoL

Who seh JLP nuh inept too? Steeeups We KNOW that PNP is corrupt!

Yuh toe ah bun yuh bout dat? LoL

but dem nevah get lick like how jlp a get lick .. WHY?!

Dem fulla lawya...smart dehso! LoL

Lawya nuh manage so good, but dem protect against downside liability like nobodies business!

I thought you were congratulating the REAL new PM...who happen to name Uncle SAM! LoL
                              You right bout that