lol....nuh di same foolishness under di pnp, the difference is Omar spell out what measures needed to be done ,interest rate hike,tax or gov cut or sell off to maintain that fiscal program in adda words yuh nuh know and shaw nah tell?
While unemployment high , inflation low and after 4 years of jlp no new jobs,you and the clown keep saying the economy grow x% but in comparison to what after how much contraction pre recession?
Same problem wid di us economy infact global they quote % but its nowhere close to what it was pre recesion...nuh mek mi laff.
Shaw a idiatttt.
truth is i would give dem a bly fi di 1st term , if dem caan duh nutting 2nd term dem fi leggo.,
While unemployment high , inflation low and after 4 years of jlp no new jobs,you and the clown keep saying the economy grow x% but in comparison to what after how much contraction pre recession?
Same problem wid di us economy infact global they quote % but its nowhere close to what it was pre recesion...nuh mek mi laff.
Shaw a idiatttt.
truth is i would give dem a bly fi di 1st term , if dem caan duh nutting 2nd term dem fi leggo.,