• Where is Mo

Gone to see Andrew (Holness)

looking a new lease on life now that bruce gone..

mi deh yah a tink bout some cornmeal porridge!

Das why mi luv yuh suh. Always concern bout mi!

Yuh did puddung some a di porridge fi mi? Or is fi di dog?

i know! how mi gwine manage?

Dont worry... something will come up for you to find some ethical ground....

Hey, somebody gots to stand up for ethics and morals!

First it was Burrell, then Police Commish, then JFJ, Rasta Party, Bruce must go campaign....yu gwaan well.

Same ting.

Yuh know what, I think I will take on the environment next. Let's see who will oppose me now!

LOL!

not funny!

I'll support you on that one!

NO! Supporting me doesn't make my blood boil! How can I cuss and galang bad when you support?!?

Where is Lazie when you need him!?!

OK. You "tree huggers" should be beaten! Or "jump in the sea"? Or I'll drive my car over your foot?
                          How about JPS and the cost of electricty?

mi deh yah a tink bout some cornmeal porridge!

Das why mi luv yuh suh. Always concern bout mi!

Yuh did puddung some a di porridge fi mi? Or is fi di dog?

From mawnin me waiting to share the porridge wid yuh, and a now yuh a come Tomorrow

a suh mi tek long all di while, MdmeX!