What's the difference between a garrison and a bad area ?

Sound like Beverly Hills.

So you used to go to a gated community with armed security, that was for the benefits of the inmates...oops residents

I was told if you hear shots. Just lie down flat, don't try run.
        you come off a bus inna them place deh and conductor nuh ask you fi fare if you nuh give it him.

Any crocodiles, chainsaws, torture chambers or tunnels? I am sure you must have seen some considering it wasn't Tivoli.

Garrisons bad from long time, yuh nuh hear weh it name, doan ramp wid Garis an him sons dem.

Originally posted by Rudi View Post
              Any crocodiles, chainsaws, torture chambers or tunnels? I am sure you must have seen some considering it wasn't Tivoli.
              lol

At least mi nuh get it from football or classmate. Mi go down deh mi self.

oooh so dat is how di PNP have suh many guaranteed seats innah di parish of Kingston... clever party that !

We now return you to the forum regular scheduled 'programming'

better yuh stick to track and field.

bettah yuh stick tuh.. tuh...

hmm.. mek mi get back tuh yuh..

lol!

yuh right! what a gwine do when Bruce nuh deh yah? look like mi haffi go push mi foot unda Holness Prado now!