----> http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...2w1reXx7jOD0nw
Beenie Man has responded to a comedic skit that aired last night on the popular Ity and Fancy Cat show that appeared to ridicule his family in a disparaging way. "Ity and Fancy Cat need to leave Marco Dean outta dem comedy ting. I am an international artiste so if dem want to ridicule me, that is fine, that is no problem, but not my son. That was in really bad taste, and dem need fi know wah dem a do because dem a diss my family now. My son is only four years old, him attend school, and dem a try disrespect my family and have Jamaica ah laugh after me and my family. Whatever dem a do, dem need fi just leave Marco Dean outta it," Beenie Man told the Jamaica gleaner today
see skit @ http://www.youtube.com/watch?v=2kqFgETiwRg
Beenie Man has responded to a comedic skit that aired last night on the popular Ity and Fancy Cat show that appeared to ridicule his family in a disparaging way. "Ity and Fancy Cat need to leave Marco Dean outta dem comedy ting. I am an international artiste so if dem want to ridicule me, that is fine, that is no problem, but not my son. That was in really bad taste, and dem need fi know wah dem a do because dem a diss my family now. My son is only four years old, him attend school, and dem a try disrespect my family and have Jamaica ah laugh after me and my family. Whatever dem a do, dem need fi just leave Marco Dean outta it," Beenie Man told the Jamaica gleaner today
see skit @ http://www.youtube.com/watch?v=2kqFgETiwRg