After supporting Gelding clinging to power...

• After supporting Gelding clinging to power...

.... why are so many NOW finding such providence in his removal?? (excep fi Lazie..dat look like im waan bawl )

Unnu ah tek necessity an tun it inna virtue... very amusing

You asked a year or so for people to declare their thoughts on the matter. I told you it was better for him to go being so compromised. I also said he would hang on for the one year countdown mark.

Is like yuh figget seh mi toll yuh!

You asked a year or so for people to declare their thoughts on the matter. I told you it was better for him to go being so compromised. I also said he would hang on for the one year countdown mark.

Is like yuh figget seh mi toll yuh!
      I asked for a year for people to declare what? LOL

My position was the guy should have resigned last year... mi nuh really bizniz wid wat peeple waan believe...dem entikle tuh dem views...suh mi wudden gi nuhbaddy one year fi declare nutten

Mi memba seh yuh did feel seh im shudda stay inna di saggle cause im tun gelding an John Publik cudda manipulate dat... mi neva mind dat but dis buffoon shudda leff langlang time

Strait

Maybe it was Mo, but I was asked for a definitive statement.