oh is one female?? mi did tink yuh seh yuh did guh fi male

Damn patwa!

yuh ah mek up tings now.. who suh dark dem nuh unnastan Babylon race and color history.. one drop a black dem seh is enough..

Basics dat.. guh mek up sumting else and come back..

whey seh inna Jamaica an whey seh ah foreign ah two diffrant ting yute

nuh wanda yuh konfuse..LOL

once again your homoerotic fantasies getting the better of you...

seh ah Jamaica ?

how dat come innah dis ?

nuh merika dem ah guh..

look like yuh tek jamaican fi eediat.

Nope nat Jamaican... juss yuh

dat is yuh downfall... di amount a knockout yuh get and still cyaan learn..

Originally posted by MdmeX View Post
                  “”Thank God I’m very satisfied with the way God created me and I wouldn’t change a thing. I consider myself a woman endowed with inner beauty. I have acquired many wonderful principles from my family and I intend to follow these for the rest of my life,” Lopes replied through an interpreter, when asked “If you could change one of your physical characteristics, which one will it be and why?”
                  No shizzle, Leila!

Give me a break about this inner beauty crap! Yuh well and know seh yuh nuh too shabby pon di exterior! Not saying inside not beautiful but...family forum!

Well, she neva want to rub har beauty into dem FACE

suppose dem into dat... inner and outer beauty innah dem face ?

stunning