Just a snap-shot of my family history....

HL, don't worry, when me done dig inna fi yuh fambily tree, yuh will know all di name of yuh great, great great granddaddy slave master. Inspector Jangle pon di case. Nuh follow Siccko, him nuh know nobaddy. A because him see pitcha inna newspaper mek him a gwaan like seh him beknown.
    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Yuh sorta luk lacka im!

LOL! You cant read a rock stone, me tell you seh no baddy know me? Me tell you seh me know dem!

...and I always thought HL stood for Head Lost... Mr H-L senior looks hale and hearty, good genes and good food...

do you remember when you asked me about a dread you saw running...that was Lister Hewan Lowe. he is a very good marathoner!!

Oh that's the dread that runs backwards See I remember the conversation.

...wow very good memory MdmeX..!!!

illustrious fi true ... every black family have dem white sheep!