Is this what you

describe the Panama skyline 30 years ago...

yuh nuh learn yet... nuh carry cayliss argument to me.. yuh will get urt..

I was in Panama on two occasions in the mid 80s suh yuh cyaan tell mi anyting.

urt wah? yuh a bait! tink a Don1 dis?

sorry Don1. i needed a comeback!

basic research will enlighten you beyond juvenile anecdotal approach.. the data is there.. all pretty graph.. nobody have excuse to be ignorant with information literally at your fingertips..

Open yuh mind and disabuse yourself of sketchy assumptions.. aspects of the Critical Thinking process...

describe the Panama skyline 30 years ago...
          i don't need basic research, data and pretty graph to tell me what a skyline look like! duh! i only did architecture in college!

when was most of the skyline seen today built ?

oh, s'longs yuh recognise that Panama City had an impressive skyline 25 years ago!

tek dat, bwoy!

clearly, some other "skyscrapers" would have been built since then.

lol... yuh have no clue on the matter.. tek time exit.. nuh mek nuh noise

i expected a nonsense response. and i was not disappointed!

send di pictcha dem wheh yuh did tek ah di skyline back in mid 80's suh we can be impressed !

lol ! woiiee.. membah is country yuh come fram.. any likle buiding wouldah frighten yuh.. all New Kingston did probably mek yuh dizzy back den..

mi bawn a St. Joseph 'Ospital! And used to stay a Skyline Hotel before yuh even know whey dat deh! Yuh did know wha name suh, btw?!?

nutten nuh wrong wid country people, but me is not one!

It name Palais now.. but yuh owl !

yuh will start have manners to mi now?

Mi belly

dis is my manners side...