Quantum physics breakthru

A few years ago me pick up Hawkings "A Brief History of Time ...Illustrated" (ie for Dummies) and me coulda barely get through it as much as me love the topic.

Me cannot imagine how man study dem ting de every day.

A few years ago me pick up Hawkings "A Brief History of Time ...Illustrated" (ie for Dummies) and me coulda barely get through it as much as me love the topic.

Me cannot imagine how man study dem ting de every day.
      dem man deh forsake ball, gyal, cyar...an even cellie

Unbalanced

Dat sound like a temporal anomaly!

Doh worry, we have a remedi fi dat. It name summen like Progressive agenda, but it seem like a scientific myth dat dont exist in the past, present nor fucha!

Dont tap atall Jamaican pallytishans...WARP speed behind!

Doh worry, we have a remedi fi dat. It name summen like Progressive agenda, but it seem like a scientific myth dat dont exist in the past, present nor fucha!

Dont tap atall Jamaican pallytishans...WARP speed behind!
            LOL!

Is one Time-Space continuum busta dat!!

Nightmare mi seh!

Possible and always occuring, travel into the future that is.

When you travel faster, time moves slower, and effectively you are travelling into the future.

Travelling into the past is more challenging, if at all possible.
              Sounds nice
              ...but forward or backward mi tink dat his a challenge. ...an hit luk lacka hit his hesiest to not stan still

ok Cliftwang.. tek time wid wi...

Dat sound like a temporal anomaly!
                  yuh betta mind seh CERN blow up pon unnu ova deh like how unnu a play God wid im tings....ah wudda di reel Swiss cheese dat

Temporal police deh pon di case!

yuh gone inna 3 dimension areddy...watch it

engine ah smoke

but muss

pass
                            present

and futcha!
                            LoL