What an UNLUCKY Govt dis PNP is !

Originally posted by Skeng D View Post
    yeah but what happened to the average PERSON u coulda have SUPa high growth N d people dem DUNCE n a suffah n have a very low standard of livin

u understand that
    why u think china slowin things now, cuz they understand this CONCEPT

growth is not all u affi look at the people

this is not proven FACT but i think that is the reason MOst JAMAICANS dont like d labour party ENUH

AGAIN data is not all, d people who matters n weh dem seh

so u can guh liv in economic theory LAND lol
    Skeng, yuh nuh fi believe every anacy story yuh hear. Guh check the facts. I fully recall people talking bout logon to progress a few years back. Unless yuh gonna tell us there was progress.

Economic theory land? Pay attention to what is happening nuh comr.... Devil's Advocate. Then again, is not everybody can stand up to the masses. Some affi roll wid the crowd.

Skeng, yuh nuh fi believe every anacy story yuh hear. Guh check the facts. I fully recall people talking bout logon to progress a few years back. Unless yuh gonna tell us there was progress.

Economic theory land? Pay attention to what is happening nuh comr.... Devil's Advocate. Then again, is not everybody can stand up to the masses. Some affi roll wid the crowd.
      no U MISS MI POINT

MI SEH u can have growth etc.. BUT what is happen in the average person life, mi cyaa bada fi guh explain all a dat wah mi a seh

n its not a political CONCEPT so no get tribal with me

Originally posted by Skeng D View Post
        no U MISS MI POINT

MI SEH u can have growth etc.. BUT what is happen in the average person life, mi cyaa bada fi guh explain all a dat wah mi a seh

n its not a political CONCEPT so no get tribal with me
        Check yuh post you've been tribal all along. Mek up unuh mind. When there is growth, unuh come wid some lame argument bout average life. Then when unuh higher order have 1% growth unuh rejoice bout progress.

Continue with the merry-go-round.

d some lame argument bout average life. .

so dat nuh very important IN FACT MORE important than rapid high growth, where most people suffer

wah democracy means again

The term comes from the Greek: δημοκρατία – (dēmokratía) "rule of the people"

NOT D RULE OF A FEW

if u jus care for DAT n not d massive

u will always loose elections after elections

What happens when you have the opposite, ie sustained negative growth?

Is voodoo aggo mek the avg man better off medium to long term?

Just asking