Islandman whey dat NPR piece on Jamaican Schools vs B'dos?

• Islandman whey dat NPR piece on Jamaican Schools vs B'dos?

A refresher pon dat wudda good... mi tink it was one town skool dem use fi compare

We ave here peeple saying dat money is nat a problem in education...

Although I recall the piece claiming that the only difference in the 2 countries is relative GDP.... dat wrang.... the key difference is prioritizing education ...which Barbados has done since the 1960s...and Jamaica has not
    Last edited by Don1; May 5, 2011, 11:52 AM.

Here it is:

http://www.npr.org/blogs/money/2010/...rs_for_ki.html

tks

Education a nuh the priority in Jamaica....

you think?

Rode mi seh!

Did your people mek education a priority fi 18 years?

nuh rode im seh?

Your last name is Vaz?

Have I ever made any excuse fi dem and dat which you speak of?

So das wat wi come to - let's keep up di sexry because di odda side neva did do it needah!

Stagnation mi seh!

which "rode" is that..?

a. the past tense of ride ?
                    b. the (American) past tense of write (wride) ?
                    c. that strip of asphalt upon which we drive cars etc.?
                    d. none of the above ?

mi jus a try edificate miself .. LOL

e. a & c

Mi did think seh a di skallahship