Nelson did back im Jacket but had no Matic to back..LOL

The report you posted does not support your statement..

Your statement is still false..and you are firmly in the lyad category...

The sensible recourse for you is to withdraw the statement and apologize..

Stop digging...

seeit yah
      Nelson did back im Jacket but had no Matic to back..LOL
      ...hug it up

Mi know seh yuh an yuh hero dem unda pressha now...but nuh implode like dem

lyad.. find di report which seh Nelson back him Jacket BUT nevah have nuh gun fi back him..

The scenario you are portraying nevah happen lyad.....

Stap hembarass yuhself on big people forum..

mi tink di COE pressha ah get tuh yuh... juss mek sure in yuh remaining time at di govament trough yuh mek di most ah it

it nuh look too promising fi 2012...but keep hope alive...PNP nah deal wid nutten eida...LOL

What is your excuse for this rather pitiful refusal to admit a degregious error ?

When a man back him jacket it is the action prior to backing his gun...

Nelson had no gun.

The report clearly says he was purposely revealing this fact to the person.

You have perpetrated a falsehood and now are attempting a rather clumsy and pitiful dismount.. yuh land straight pon yuh petard...

Yuh fi tap tell LIE !!

=Maudib;281746]What is your excuse for this rather pitiful refusal to admit a degregious error ?
              Yuh nuh ave much sense

When a man back him jacket it is the action prior to backing his gun...

Nelson had no gun.
              Fooliniss,,,mi back mi jacket all di wile...wedda mi strapped ar nat...

a non sequitur

The report clearly says he was purposely revealing this fact to the person.
              Who cares...Nelson ah eediat... im demonstrate dat clearly...

You have perpetrated a falsehood and now are attempting a rather clumsy and pitiful dismount.. yuh land straight pon yuh petard...
              Land pon petard?? LOL..Careful wid word yuh juss get introduce to...duh some research pon dem fuss before yuh start misuse dem...

Man back im jacket an neva ave nuh gun...straight trute dat... mi neva deal wid im motivation... mi nuh bizniz wid dat

Mi write mi headline dem fi suit miself....

Yuh an Nelson foolfool alike
              Last edited by Don1; March 12, 2011, 12:04 AM.

Originally posted by Portmore View Post
                Nelson did it on purpose knowing he had no weapon. Had he provoked the the other person to hit him, then the distraction would have continued from the purpose of the enquiry to jst the polarized political stalemate.
                You ascribe too much comical strategic thinking to the ignoramus Nelson.

Very fanciful thought of yours...to the point of being ludicrous

The fellow just had an emotional breakdown...nothing more complex than that...just look at Maudib's recent behaviour for an example of that type of irrational emotional outburst ..

yuh back yuh Jacket and nuh have nuh gun !?

All di while ?

lol !!! woieee.. yuh mussi tink Nelson foolfool like yuh !

The report you posted does not support your statement..

Your statement is still false..and you are firmly in the lyad category...

The sensible recourse for you is to withdraw the statement and apologize..

Stop digging...
                    Zas Crise! Don1 tun Labourite!

yuh land straight pon yuh petard...
                      dat hat when yuh do dat?

Yuh late...mi nuh dun tell unnu seh mi love Brown Man Time??

dat hat when yuh do dat?
                          woiiie mi bladda!!

yuh back yuh Jacket and nuh have nuh gun !?

All di while ?

lol !!! woieee.. yuh mussi tink Nelson foolfool like yuh !

guilty as charged

petard juk hot !

yuh coming out now??.....

Confession good fi di soul yuteman