My take on the COE

doan tap atall.... jingle money...jingle!!!

Run wid it...

You are a PNP man and Maudib is a JLP man. The campaigning is quite obvious.

It being on TV and me seeing it mean it is not a waste of Jamaican people's money?

mi know... yuh ah press hard wid it since yuh wake up innah 2007..

M sight di rake LONG time doh... mi radar powerful comrade.. memba mi tell yuh..

congrats

I prefer the term Vampiyah Slayah !

no...it means you are a hypocrite

Anedda ting ...yuh is clearly One Labourite Supporta.... but ah nuh nutten...yuh free

Is ongly one P Don1 support...an it nuh defen politricks... mi dun tell unnu fram Jump seh di 2 tribe dem corrupt an mi nuh rate dem...dem mus flop....

Dis one flop spectacularly... juss 3 year...record dat

Propaganda... wi know yuh calling long time...

yep wen mi tell unnu seh di JLPNP rotten, corrupt, incompetent an muss flop...is propaganda dat...LOL

Fi real, I going to start turn off my TV then. Before your time on the forum, mi get call PNP supporter, suh a nuh nutten.

Anyhow, will be interesting to see how you two campaigners differ in your use of the "results" of the Mannat inquiry.

Certain man juss come and nuh know dem place..

dat is why wi choose JLPNDM...

well it nuh really matta tuh mi whey peeple waan support... ....ah fi dem bizniz dat who dem fah...dem free..mi juss get certain impression

"Results" of inquiry?? LOL! Mi dun suss out wha guh dung lang time... Enquiry juss a fill in certain blanks ...anna provide nuff nuff entatainment...

2nd dat,if the system of governance is corrupt why wouldnt the judicial complicit with it ?...lawyers...lol..for whom

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Saw your submission of Don Drummond. Lovely!

Just wish you would get your musical genre right doh.

dat ah di most significant revelation yes... Jah bless Peeta... if JLP neva ave dem MOU deh fi bite dem inna di a$$... all now "Chris" ah play domino inna Tivoli anna bax bax up JLP politician...LOL