Is who Hyacinth Bennett a screw up har face wid?

• Is who Hyacinth Bennett a screw up har face wid?

I love this!

She and Babsy siddung round deh like dem ready fi sing a Kartel tune...touch a button nuh!

By the way, Lightweight stop address di commisioner?! Why she calling out KD name? She get brave!

Is wha do Hyacinth?!? Is like she a check if Dottie pass out!

If a laff tiday!

Dottie start address di commissioner again. Presha reach har!

I love this!

She and Babsy siddung round deh like dem ready fi sing a Kartel tune...touch a button nuh!

By the way, Lightweight stop address di commisioner?! Why she calling out KD name? She get brave!
      Tek time...yuh nuh hear seh is International Women's Day??

ave some rispek nuh?

I have already called all the women in my life (a grand total of 3!) and gave them my best wishes. It's also my dear sister's birthday, quite fittingly, as she is a powerful woman operating quite effectively as an electrical engineer.

So, low mi!

woiieee! tek time, KD! mine Hyacinth bax yuh!

I love this!

Dorothy nuh realize that this is not the Senate. A KD run things ya so.

and is not Kansas eedah!

heh heh!

By time KD dun wid har...she gwine need more dan Hyacinth and Babsy!

K.D. has been neutered...him all a stutter...

mi si yuh...

No that how she always looks....Hugly