Was Manatt complicit in the JLP conspiracy to protect Dudus?

how tings in Shady Pines?
    Not bad...there is space here for you!

kool ... when mi ready fi get out of touch wid reality i'll join you, don1 and mosiah down there.

Good one!

lol

"down there" sound like hell. speak fi yuhself! and di odders!

Tufton is an eediat now ?

lol !!

My advice to you is top trying to force a square peg into a triangular hole.. you have no evidence that Bruce Golding was trying to protect Dudus.. The US and Phillips bungled this 'operation'.. leaving Drivah to have to clean it up.. yuh lucky it only took 9 months and downtown nevah burn down..

Dudus is in NY, Tivarli is regularized and di JLP is not toppled, neither is the Govt.

Di PNP and the sychophants trying HARD to force an election or topple the Govt.. but dem need to watch Hard Talk and educate demselves.. dem nuh know who dem ah deal wid..

Now tap yuh noise and applaud Bruce Golding for accomplishing Mission Impossible.

Easy Chemical... One Liad will get im chance fi yuh applause we im tek di witness stan an swear fi tell di trute (LOL!)

Patience.... yuh cyan guh inna ecstasy wen im start get grill like One Big Snappa...LOL

Hard Talk.. guh watch it.. aftah dat tell me WHO gwine grill Drivah..

I personally cannot wait.. K.D. bettah eat him spinach... Atkinson couldah nevah fool fi even attempt it..

lol

Easy Chemical... One Liad will get im chance fi yuh applause we im tek di witness stan an swear fi tell di trute (LOL!)

Patience.... yuh cyan guh inna ecstasy wen im start get grill like One Big Snappa...LOL
                      do they really swear to tell the truth at this commission? no wonder Bruce say he won't be able to make it!