Buju prediction

• Buju prediction

I predict that Bujuu will be found guilty on a minor charge, and not guilty on the major charges. He will get credit for "time served", released, and deported back to his country, with no possible of entering or working in the USA for 7 years or whatever time the US Dept of State usually restricts reentry after deportation. Hopefully. for his sake he beats all the charges.

fi mi opinion, freed pan all charges prosecution jus hoping ah minor charge will stick. An dem ah guh miss wid dat to dem try frame di man an ah mek up charges fi try ah ting. Man jus not guilty inna fi mi book.

The fact that one of the witnesses testified that Buju brokered the deal is a serious concern.

Yes myYout, I hear you, butb you have to remember that not guilty in your book is not the samer as not guilty in the face of the law. You shouldn't let emotions get in the way of reality bredren. Something went down, and Bujun quite possibly was part of that "something".

Gees. I wish I would have been right, unfortunately my prediction was wrong.

yeah ah true dat, yuh know one ting ebry body pan yah know seh mi emotional pan tings when it come to di black skin an mi nuh fraid fi seh suh. But when pale duh nuff wicked tings gainst wi, weh all ah di unemotional voice ah reason dem time deh. Wi all run gwaan hide kah wi fraid fi eben come out an seh supmn against di pale dem. Yuh notice ah ongle certain time Babylon shout out, whappn to now. Ah peer silent night. Nuff a wi ah sheep inna wolf trait.

Anyone wants to predict the outcome of the trial of Dudus-the-coward, sorry I meant Dudus-the-gutter-rat.

mine di friend dem of "Chris" pon di forum yah start pon yuh

I know.