• Rhatid KD Dangerous

" Mr. Nelson did you share the extradition request with cabinet"

"have you ever shared any intelligence connected with Christopher Coke with cabinet"

Nelson: I would rather not answer that question.

Originally posted by Rudi View Post
    " Mr. Nelson did you share the extradition request with cabinet"

"have you ever shared any intelligence connected with Christopher Coke with cabinet"

Nelson: I would rather not answer that question.
    Nelso seh..I did not know Mr Coke was a Don

KD amash dat up proppa..

KD run up innah one wall..

Nelson: Mi nah comment on specific information given to me in the form of Intelligence by the JCF...

Next question !

mi fraid a him!

why nelson forehead shine suh?

yuh still tink suh?

dis is KD, not Sakur.

LOL>>> mi neva know seh Gelding guh inna Parliament an seh dat di MOU dem nice! Mash dem KD mash dem..

Bwoy mi tell yuh seh Brown Man Time nice nuh ********!! BMT fi eva!

Look like di JC Mafia might haffi accept KD application to be one associate memba

i hope nelson have on him depends.

wooiieee! mi use to cuss KD. mi nah bodda cuss him again!

two more stadium a sligoville mi seh!

Now KD draw fi Bruce endorsing the MOU in Parliament. PM: " this is an arrangement(MOU) that the gov't wholeheartedly endorses".

Don't mess with the Sheriff spinners. Somebody should have shown KD the Hardtalk interview.

KD Bad

lol

clarence darrow would be proud!

lol !!

I think KD is depcited in a cartoon spinning on him head....

Di Enquiry Talent Show...

Comedy tuh rhatid !

LOL !!

what yuh say bout who laff last? stay deh a lol!

It look like seh yuh still confuse...

Mi tell yuh seh ahready dat dem changing di Law suh dat di MOU dem can actually work..

What objection have you heard from Bruce which did mek yuh tink seh dem have an objection to di MOU dem in principle ?

Mi feel seh dis ting biggah dan certain people.. I recommend consultation with Mr. Gamma for those obviously challenged...