SpiderMen Bruce & Brady weave Web of Deception

tell wi bout "Chris" nuh?? Ow im stay? Trial soon start...yuh name aggo kall ar wha? lol

Mi cyan tek one subway dung deh it nuh far...mi cyan guh check pon dat... gi yuh one report

bananas and gags for everyone

ok...understood that you are under a gag order...could it be your attorney's request?? You already made the mistake of revealing your support for and closeness to the reprobate, eve willing to provide him a futon spot..LOL

... it's wise not to comment further... I agree

Ask your partner to gag you with a banana...

yuh did seh "Chris" ah yuh pardna?? Mi know seh di don dem ave a Zekes syndrome... LOL

Zeke's banana you gagged on?

trite

Felt it in your tripe? Go get a room you pervert this is a family forum...

"Chris" wudda proud ah yuh...kip up di fambily tradition

Don't despair...conjugal visits are always an option...Mr & Mr Phipps

How yuh did get pon fuss name basis wid "Chris"? Buisiness ar pleasure?? LOL!

Is Zekes circumcised?

Aks "Chris"..yuh an im share dat intress LOL

Valentines day tomorrow...you should visit Matthews Lane and reminisce about the good old days...scene of the gagging...

perfect time fi yuh visit "Chris"