Time and again I've heard Americans insist

Help out ?

Mission Accomplished.. all according to plan... everyting cook and curry..

Help out ?

Mission Accomplished.. all according to plan... everyting cook and curry..

das why Gelding did ah bawl pon TV.. dat wuz one Oscar winnin performance den...lol

red herring? pity.
        no ..my comment was pithy

As I said.. Mission Accomplished...

No Brucie.

mek wi si bout dat wen dem start grill dat inna di witness dock... dat deh fish touch... lol

if him a style rasta as terrorist , dats why a doan like em, sellout dat

but still lazie everybody can si seh him a sellout,

but why yuh caan si nutten wrong wid Bruce and him wheeling and dealing

if yuh want ah prediction.. guh watch di Hard Talk inquisition..

dis is a walk in di park fi Drivah..

Last edited by Muadib; February 2, 2011, 07:08 PM.

errr who syle rasta as terrorist ?and when was this?

Originally posted by 1of1 View Post
                      if him a style rasta as terrorist , dats why a doan like em, sellout dat

but still lazie everybody can si seh him a sellout,

but why yuh caan si nutten wrong wid Bruce and him wheeling and dealing
                      Which wheeling and dealing? Speculation is not my speciality, I leave that to Don1 and Rudi.

Peter Phillips in parliament when he was putting forward some anti terror law; he was speaking as to persons or groups which could/would disrupt by means of terror

so "Peter sell out" is truth while "Gelding lie" is speculation??

Yuh ah wuk hard pon di spin ting my yute

dem was rasta? Mebbe dem was from One Tribe ah di 12 whey Peter neva love wen im did inna dem tings dere

Lazie yuh fi duh betta,, is fukkry him do, an mi nah guh try convince nuh man seh is fukkry, so believe what you must, and as a matta a fak a doan need nuh enquiry fi tell mi seh is fukkry eida

so "Peter sell out" is truth while "Gelding lie" is speculation??

Yuh ah wuk hard pon di spin ting my yute
                                Not spinning, in case you missed it, the person who signed the mous was Peter Phillps. Fact. Bruce telling a lie, none of you have pointed to where he lied.

Heard that a lawyer said he doesn't care about whats in the mou as he relies on section 22 of the constitution. Well, one of the mou sold out that right. Nuh worry, as yuh say red herring.