US manufacturing has some life left

Is not di fuss nation get 'rich' offa slave labour...

Wake me up when China enter d REAL world..

When di slave revolts start wi will si who a man and who a bwoy...

ok...back to sleep amphibian...mi know unnu need unnu hibernation

sim simma... lol

if you thought so you're incorrect..

why unnu cyaan decipher sumtin beyond di superficial is truly amazin...

relax yuhself.. nuh hot up yuh head..

I will advise you if and when there is a real threat to Babylon World Ordah..

Gwaan live it up Big Apple stylee and stap hot up yuh head..

yuh nah guh back guh sleep??

Yes Don1 ah gwaan report fram di Belly ah di...mek mi tap yah ..lol

Because it is not as simply as you make it. See I-man original topic?

There are numerous possiblities.

US fall -China Fall
              China grow - US fall
              US grow -China fall
              US grow - China grow.

so the constant drum beating.......

yuh fall... fail mi mean

dis is nat one decision tree

no worry, a just reality.

Yuh need to spend more time studying American History.

The Grand Experiment still in its infancy but light years ahead of any other nation.. including China..

You have a handicap that inhibits your ability to apply Critical Thinking to this subject.. problem is yuh nuh even know it..

ok boss ... whatever you say...let's win the future

your post adds virtually nothing to the debate...well at least it's superior to Maudib's contribution... which is unfailingly idiotic...good job!!

and yours does?

What is your point again, Other than Babylon is falling?

yours does?

What is your point again? Other than Babylon is falling

mi quota fi di day dun

yeah you have a lot to say, but it all adds up to nothing.