• Apologize to who ?

Montague ?

Is who dem guh fi beg di Money ?

Ahright.. now stap di yapping !

• you confuse, yet you talk bout Brown man mentality.

• Originally posted by Don1 View Post
        Tax money mussen guh fi honour dem kina peeple deh... dem ave enuff money inna dem circles fi duh dem private ting....like rope off beach whey peeple ah use fi generations...den kall it James Bond Beach...an di said peeple whey used to use it haffi look pan it tru barb wiya..
        As far as I know you anyone can pay to go on James Bond Beach...just as they can at Fort Clarence, Doctor's Cave, Puerto Seco etc...maybe you can enlighten me?

• gwaan post... mi juss waan si some more classic fram yuh

• Anybody know the capacity of this Airport? Can it take private charter planes? It it does then Thompson Vac etc. can use it for their public clients as they do in Orlando.

• jamaica is to my knowledge one of the few (maybe only) place in the caribbean where you have private beach or beach whey yuh haffi pay fi enter.

• mi tink yuh probably lite enuff areddy... but if nat ..Cake Soap deh bout

• yuhzimi... man own di peeple dem beach... an abomination

• Where them keep the "Follow di Arrow" stage show? Is it for Elitists?

• Nope...same thing at Magens Bay St Thomas...they have facilities that have to be maintained...it's like $1 US...if not the beach ends up like Hellshire...

• Yeah man...ignore the facts...

• It takes Cash To Care...

Interestingly enough nuff ah dem beach 'managed' by UDC.. tek ovah innah Black Man Time..

Irony cyaan dun...

• yuh right...i think it's $4 now.

• Can anyone provide info on how this was funded ?

Mi ah hear all mannah ah argument.. anybody got any facts ?

• will do