• One of Micahel Manley gifts to the World

http://jamaica-gleaner.com/gleaner/2...ews/news2.html

Who seh the '5 Flights a Day' nevah serve nuh purpose ?

Yuh can imagine how much remittance she send back !

Silicon Valley Economists all ah impact di legal fraternity !

Wow, I was just reading about her the other day, how the Democrats think she has a bright future in politics. Dem all a call her the "anti-Palin" and "female Obama"

http://www.politico.com/news/stories/1210/46783.html

Had no idea she had Jamaican links.

Just annedda Jamaican Browning doing her ting... wi deh all bout... just tek more licks a yard while we serve..

Tough job fe true. Thats why Joshua suggested dat unoo move on to greener pastures where unoo can get some recognition.

Joshua did just want more for his Browning self...

Pity that she's a liberal Democrat and your tribe's Republican compadres are violently opposed to her.

Strange thing this ..politricks

which explains the free health care and education...

update your rhetoric...

wha dat election gimmick haffi duh wid di FACK seh JLP & the Republicans are political allies?

When di tribe did inna trubble wid di US govt wheyday,,,who dem kall?? DuppyBusters??

No... dem kall dem Republican party allies fuss fi try ah ting... an dem Tea party peeple deh seh dem nuh ave nuh lines to Obama...suh dem fi check Manatt...an di res is one Big Dutty Pantomime... LOL!

Game, Set, Match

Election gimmick ?? it was done post election.. mek sense nuh..

and how does this translate to the JLP tribe violently opposing Ms Harris ??

as I said.. update your rhetoric... is a new year, good excuse to do so..

Yu ovastandin deficient...never said that your tribe violently opposed di dawta... look like yuh need remedial comprehension..

Mi seh politricks mek weird(o) bedfellows (LOL)... the JLP tribe is allied with the Republican Party and uses those ties when in suits them... but the tribalists themselves don't see the irony.... ask Lazie

oops ! for a minute there I thought you stepped up di rhetoric.

My bad

Yuh mean is just annedda guilt by 'association' post ?

cho...

Come wid someting new nuh.. NEW YEAR..

BTW..is the Goldinginzation of di JLP a threat to di 'Republican Forces' in di party ?

Manley's gifts to this world are immeasurable!

Give me Dorothy Lightweight over Kamala Harris any day!

She was born in October 1964 which means her parents might have met at least nine months earlier or late 1963...let me do the maths...Manley wasn't PM then and the five flights a day comment wasn't made till when...???

Dat is why dem nevah come back..

gwaan duh yuh maths sed way doh..

mi nuh know wat gwaan inside none ah di JLPNP tribe dem....ongly whey mi read bout.

mi know JLP linkup wid Republican pon a certain official lebel... strait... dat is one open secret... mebbe uncomfortable fi some...but ah suh di trute stay more time....