Between Dudus and Robertson why is PM Golding always

nothing like that can't happen a St.Thomas.
    protected by the blood of Paul Bogle?

right! mi nuh waan nuh more support from Bruised Gelding!

the govt don't have to defend him

actually it appears I don't.. but all now nuhbaddy nuh show mi something where di man make a definitive statement regarding who trying to kill him.. only wheh him TINK seh..

lol !!

Woiee !

govts defend aliens too! right Maudib?

i await with baited (sic) breath, the PM/Party Leader's statement on the matter.

Nutting wrong wid having a Green Cyard....

should we give any credence to what bruce says?

all dat tuh!

I am not sure if this posted yet but I've been reading Mr Johnson's statement here and it is very interesting....

http://www.scribd.com/doc/43181905/T...of-Ian-Johnson

is dis Sickko say highly confidential?

"are you currently of sound mind?" - is this really a question?

"no, your honour! just dun bun a big head and mi a feel kinda nice yah now, yuhzimi!"

But wait.. him never seh him was of sound state of mind !

Him juss seh him have him age papah !

Ah wheh di ?!

How yuh can chuss a man dat never tek a drink in him entire life !!??

this is hilarious!

So James Robertson asked you to kill Petrol Cecil Riley; is that correct?

Definitely, yes, sir.

What did you tell him?

Pardon me?

Hey, yuh haffi read it fi get it! Not suh funny still but...

this is hilarious!

So James Robertson asked you to kill Petrol Cecil Riley; is that correct?

Definitely, yes, sir.

What did you tell him?

Pardon me?

Hey, yuh haffi read it fi get it! Not suh funny still but...
                              Everybody waan tun comedian now.

or shotta!