a soon ban yuh!

YNWA!
    When is the election for the new moderatahs? I beg to nominate Don1 and Maudib......that way dem can delete dem one anneda posts and spare us.
    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

mi don't pay dem any mind, especially when dem start argue economics, cause a dem alone a talk. I don't know why dem don't ignore one anneda; even if mi did have the knowledge mi wouldn't have the strength, line after line gnn, cnn, pnn, reserve, starting, net, mi nuh know

Originally posted by 1of1 View Post
        mi don't pay dem any mind, especially when dem start argue economics, cause a dem alone a talk. I don't know why dem don't ignore one anneda; even if mi did have the knowledge mi wouldn't have the strength, line after line gnn, cnn, pnn, reserve, starting, net, mi nuh know
        LOL! how about FUN? nuh figget dat

Sure I know yuh and Maudib would have FUN togeddah...LOL

oh lawd...di infection start again..

sigh

LOL! So wha you a go do wid Sickko?

Him mek the higgler dem a Coronation market look like dem a prento inna de tracing bizniz.

http://www.reggaeboyzsc.com/forum1/s...ad.php?t=37857

funny how unnu pack a hypocrites can go on holier than thou...and call up man name

I found it interesting that Maudib took things in strides and did not make a big deal out of it yet DumbOne continued to go on and on and on but no body nu call him higgler...

good thing me nah nyan an none a unnu ******************** cloth yard.

LOL woooeeeeeeeeeeeeee. Yes I

Why unoo Mobay people so emotional? LOL!

better you gwaan bout you business and low man yah, talk bout emotional, who you see a get emotional?

funny how unnu pack a hypocrites can go on holier than thou...and call up man name

I found it interesting that Maudib took things in strides and did not make a big deal out of it yet DumbOne continued to go on and on and on but no body nu call him higgler...

good thing me nah nyan an none a unnu ******************** cloth yard.
                          I confess ...I come from higgler stock...no apologies

another piece of the chip.. I mean puzzle.....