Knowsnaught, you solve di riddle yet

LOL!

Look like yuh need pill fi ah whole heap ah psychoses ..... pity dem nuh have none fi poor grammar, writing & comprehension..LOL!

yuh get ban from forum areddy fi yuh nasiness..... Look like nasiness ah yuh calling cyard

anything even leprocy and insanity better dan digging up doo-doo pit, you get discount on vaseline at the local Rite Aid?

LOL!!!!!

No luck...last time mi did check dem did seh one greasy palm bredda name Sickko did buy dem out..plus im did put it pon all BACK orda..LOL!
        Last edited by Don1; November 13, 2010, 01:26 PM.

that would be leprosy...unless there's a MoBay version

Ah wheh di..

Neiddah ah yuh cyaan manage mi at unnuh best.. unnuh a mek it wuss a tyah out unnushelf battah bruise one anneda..

Fuss Robin leave yuh.. now yuh ah expend critical energy pon Siccko..

Dat nuh mek sense...

A 3 some of verbal garbage ...lol bloody ridiculous

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

One would expect this from me but...

u rite Sickko ah eediat...an nuh more time need fi wase pon dat

But ****************!! Yuh ah di said ting!!

Mi gawn..

Hey Deranged One, I could give a flying frog about how to spell here, after me nah enter nuh Spelling Bee...you and rumpist friends always gwaan like unnu a elite and topanarist...a left unnu to God

In God wi truss!! Tanks!!!!!!

Gwaan like Elite and Topanaris?? Hmmmm... now wi site di rake... di bredda animus driven by a class ting...heavy duty ting dat...can't we all get along??
                      Last edited by Don1; November 14, 2010, 02:47 AM.

not as heavy as your color driven animus...

dat heaviah !

not as heavy as your color driven animus...

dat heaviah !

Heavy mannas fi unnu!!!

lol !

Dem call it baggage for a reason...

It seems like I missed an interesting few days on here!
                              I'm surprised Mosiah hasn't come in to help his comrade cling on to slither of credibility he has left. Seems like even he knows it's a lost cause lol

Your knowledge of economics was certainly missed... you could have provided further support for Jamaica's 20% growth...LOL!