CIA plan working

rhatid LIVING IN THE USA nice. Whe dem a go do when China rise?

become 'World Citizens' I suppose..

the point is them want to spread them gospel of propoganda and nobody else nuh read or have information but them or it come from the wrong source.
          LoL! Where do you get your info from?? Mek wi seeit... Google ah wait pon yuh

rhatid.. dis is serious.. man start hedge dem bet ahready !

'World Citizen'

Wha color passport dat ?

lol !
            My passport black...mi nuh tell yuh seh is Black Stars mi seh...yuh tink ah joke ting dis

Intel Diplo... man fi ave multiple documents

what so unique about been "world citizen"?

You nuh have fi have no document at all. NONE.

Thanks for the insightful comment...on a subject of which you clearly have limited knowledge

Tell me, what is unique about World Citizenship?

Are you a world citizen if you have your documents?

Educate me nuh. I am willing to learn.

From my experience you have shown a distinct unwillingness to learn, in that you consistently miss the point.... so I believe my efforts would be a waste of time.... suggest you do some independent research if it's that important...

that is because you have no answer and want to try to impose your crap as if you are so unique and above all.

But yuh bad !

Is dat yuh travel pon ?

How much stamp yuh have in it ?

But yuh bad !

Is dat yuh travel pon ?

How much stamp yuh have in it ?

Sarry... Classified info dat

well even BS need classification some times.. high grade BS yuh a pile up !

mi ave mi Masters..mi leff BS areddy

wi can tell by the quality of di BS...