Yes they've come back from the dead....Jobs is a genius marketer....but im mighta vank soon
Google's robotic cars..coming soon to a Highway near you..
Originally posted by Willi View PostDem evil fi real.
Dat is why mi nuh want nuh G-Mail. Google is a G-Man. LoL
The Orwellian future is here....from some time agoTIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
Originally posted by Maudib View Postum.. no.. that is data..
don't hot yuh head.. juss lissen to biggah heads...
Knowledge rule over pretty devices...EVERYTIME..
Google ah look pon wi fram intanet space to street level space to outa space ...an di chip dem start implant pon peeple body fi complete di 360 degree coverage...
Get ready for life as a bar codeTIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
Originally posted by Don1 View Postyuh lost inna dis...it bigga dan yuh cyan ovastan..
Knowledge rule over pretty devices...EVERYTIME..
Google ah look pon wi fram intanet space to street level space to outa space ...an di chip dem start implant pon peeple body fi complete di 360 degree coverage...
Get ready for life as a bar code
do bar codes get to have sex? not that it matters to me. i am that guy with the crooked teeth at the Commonwealth Games!
do bar codes get to have sex? not that it matters to me. i am that guy with the crooked teeth at the Commonwealth Games!TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE