Terrible Subsurface Construction

• Terrible Subsurface Construction

And we waan local contractors who nuh have nuh civil engineering sense fi build highways. A wha the %$#@

Last edited by Hortical; September 29, 2010, 01:04 PM.

what do you know of local contractors and the people who work for them?!?

if yuh ask me, that looks like some pipework that was done after the road was constructed. but it's easier to cuss our professionals, the same ones who keep the NYS Transit running, day after day.

Ah your fault enuh....

mi wuk wid water commission?

Ah drainage ah di problem, dem deh rain dig out any Mr road if di drainage nuh right, membah watah an fiyah nuh ramp when dem come bout. Yuh nuh si di watah mek it ownah course inna di miggle ah di road kah wah, it coulden fine nuh ready made course fi trabel

Tek di people tax money buy Escalade...gad nah sleep enuh...

...so lets talk about the (shoddy) pipe-work then. Dem nuh 'professionals' tuh...?

No engineers were on the team?

Thanks a bunch!

There you go with that gad thing again.

Look at the subsurface construction bout unuh waan build highway.... Stay on topic, mi a chat bout road construction.

http://www.youtube.com/watch?v=0uOAe5e85yM

that may not be the problem either!

yuh check yuh email?!!!!

ok, missa engineer, tell mi wha wrang wid di subsurface.

yuh deh labrish...yuh check yuh email?

i'm on my own time, sir!