See it deh. We deh yah ah argue foolishness when the prize..

If this drivel made any sense I would respond substantively.

Guh back to yuh student dem teacha... dem mighta desparate fi yuh... mi ongly hope yuh nuh show dem nuh hypocrocy. LoL!

Maybe, but if they replace him with a cocksure person, dem could easily become termitic!

Mi love the constant stress ting, mek fi better governance.

Right now, Bruce cant even sneeze without scrutiny! When could we ever boast of being this vigilant and activist before? Mosiah alone is worth 10 pressure groups!!!! LoL

If this drivel made any sense I would respond substantively.

Guh back to yuh student dem teacha... dem mighta desparate fi yuh... mi ongly hope yuh nuh show dem nuh hypocrocy. LoL!
        LOL! Ok!
        Ignore the uncomfortable questions, you and Mosiah use the same tactic, no wonder you two seem so cosy together

Originally posted by MissLondon View Post
          LOL! Ok!
          Ignore the uncomfortable questions, you and Mosiah use the same tactic, no wonder you two seem so cosy together
          i ignore questons?!? yuh see di heap a question i have fi you, Lazie, Maudib and Bruce? ansa dem and come back to mi!

Originally posted by MissLondon View Post
            LOL! Ok!
            The only question up for debate is whether you are a complete or partial eediat..

Mo ah hold out fi di latter.. LoL!

mek wi tek di chance pon smaddy else...

wi badly need di spiritual awakening a resignation will provide

JLP cyan swallow di pride an tek one fi di team..Team Jamaica

who more cocksure than a liad?

PJ ?

Oh how quickly we forget the reign of the Gods...

Sorry.. how quickly UNNUH fahget it..

Omar!!!!!!

den im nuh liad tuh??

Sorry,

I thought he said THE liad! LoL

Actually a liad not cocksure as they constantly haffi try memba whe dem did seh!

The only question up for debate is whether you are a complete or partial eediat..

Mo ah hold out fi di latter.. LoL!
                            So what you saying, you and mosiah have bonded over' MissLondon'. What a coincidence as civil partnerships are legal in London lol you will happy to know we don't discriminate

bwoy.. mi glad mi nevah haffi bring it up..

Maturing eh Ben? Discretion being the better part of valour.LOL.