Portia's constituency desparate for peace

if the signee could only grow the balls to force Vaz to tell what he knows!

Yuh nuh tink Brady love im life...wussa now seh im deh ah di trough wid im tribesmen dem. LOL!

peeple fi fool...but nuh suh

but mi nuh unnastan.. Dudus in farin pon trial.. Day Walker ah write book and JPS installing metah innah TG and Police post set up in deh and Bruce is Caricom Crime Czar !!

Mi tell unnuh fram lang time fi watch di Hard Talk ting..

Continue tuh tek Bruce light..

but mi nuh unnastan.. Dudus in farin pon trial.. Day Walker ah write book and JPS installing metah innah TG and Police post set up in deh and Bruce is Caricom Crime Czar !!

Mi tell unnuh fram lang time fi watch di Hard Talk ting..

Continue tuh tek Bruce light..

LoL! Yuh tink seh ah Dudus one deh pon trial??

Is like yuh nuh si seh Gelding deh pon public trial tuh..

Mi tink di Liadasaurus ave a betta chance fi get off doh. LoL!

mi believe seh Brady ah nuh Govt Official fi di Executive Arm..

LOL !!

Dat filing might as well dash wheh...

gwaan fool yuh self...ongly yuh an yuh tribalist mate dem believe yuh fooliniss

Public Trial ?

Which Public dat.. Yard ??

Heh, heh.. wheh mi tell yuh bout di bar ?

What yuh need tuh duh is get yuh Social Contrak documents tuhgeddah fi di next JLP Term.. instead of yapping about Mannat..

Mannatt got some splaining tuh do..

Ah wondah is who innah dem office fill out dat form..di Janitor ?

Talk about lack of due-diligence...

"Your honor my proof is this document that I have filled out.. please ignore the gross inaccuracies..um.. we though Mr. Brady was a Govt Official"

LOL ! WOIEE !!

Ok wi ah wuk pon di contrak fi unnu..

Stan Firm fi di 2nd Term LoL!

Backslide in political expediency maybe, but not in gunmanship.

Recall that even his constituency office is in Fletchers Land, near the PNP stronghold. Bruce was never popular in Tivoli and I dont think he could ever trust them fully due to his negative NDM Span Town experience.
                        You are assuming that the change was his decision as opposed to the dictates of the then 'President'. If you want to know how this really go If we ever meet I will tell you. The crime minister has been nothing more than a real disapointment. As much as it may gall some Mo and Don 1 are correct Letterheads and Hardtalk notwithstanding.

I heard the whole story.

I have some good contacts

Mannatt got some splaining tuh do..

Ah wondah is who innah dem office fill out dat form..di Janitor ?

Talk about lack of due-diligence...

"Your honor my proof is this document that I have filled out.. please ignore the gross inaccuracies..um.. we though Mr. Brady was a Govt Official"

LOL ! WOIEE !!
                            mi kno seh yuh kina limited suh mi haffi si wid yuh....mek wi put di disputed lettahead issue aside an bruk dung di situation fi yuh..

A contrak is formed not jus by lettahead... but by actions & implications... what Gelding an crew cannot get around is di involvement of GOJ officials ...in their GOJ capacity...with Manatt on di Dudus/extradition matta

Unnu cudda gwaan try fool peeple...but it look like it nah werk dis time pon di peeple dem ah yaad...ar ah foreign.

Is ongly unnu fellow tribalist dem unnu a preach to now...LoL!

1. What is the involvement of GOJ officials in their GOJ capacity with Manatt on di Dudus/extradition matta...

2. What is the relevance of this 'involvement' as it pertains to what Bruce Golding has said on the matter ? Does it counter what he has said ?

Pretend that facts are important here..

Wrong.

The most pressing issue in Jamaica continues to be extreme, blind tribalism and spiritual degeneracy... all our ills like crime and lack of progress flow from that wellspring.

Until we deal with the root causes of our malaise...we will be going nowhere, Gelding by his craven and corrupt exploits in office is feeding the wellspring of tribalism and moral degeneracy.

He gotsta go... sooner rather than lata.