Portia's constituency desparate for peace

Mosiah, again .... which receipt? Everyday unuh mek up stuff. Of course they handled the matter in a sloppy manner but you jokers are simply making a big deal about nothing. Give it up.

What about compliments ?

Your speculation is ripe with imagination.

Do you have any facts ?

Mosiah, again .... which receipt? Everyday unuh mek up stuff. Of course they handled the matter in a sloppy manner but you jokers are simply making a big deal about nothing. Give it up.
          Si di contrak yah...pon Lettahead if yuh notice

...but mi ear seh Liad Gelding seh is a "mistake" an di matta was "mishandled" an im instruction was "exceeded" woooie mi belly!!

All now di Liadasaurus cyaan explain if it wuz a mistake an a really JLP tings...why im did have GOVAMENT werka ah deal wid Manatt all alang... dem all ah try get Manatt fi change di ting seh ah Brady dem ah wuk fah... NAT JLP...dem twiss up demself inna lie...an peeple bex fi dat ****************!!

Gelding tek peeple fi eediat...but im ongly ketch peeple lika yuh.. LoL!
          Last edited by Don1; September 1, 2010, 11:18 AM.

Harold Brady is a Govt Official ? of the Executive Branch no less ??

Dah Receipt deh suspec'

yuh tek yuh snout outa di trough lang enuff fi come onya...

Leys is a GOJ official? Dr Robinson who resign was a GOJ official? Lightbourne is a GOJ official? Gelding is a GOJ official?? ..oh ****************! ..im did ah deal wid di ting as JLP leader at di time. LoL!

guh back inna di trough...yuh nuh spell sense yahsuh

Mi nuh si dem name pon di ting...

lol !

Woiiiee.. Bruce have unnuh a chase shadows...

Guh watch di Hard Talk.. look like seh unnuh nuh know wheh yuh up against..

Provide di receipt tuh support yuh claims and stap di yapping !

Mo nuh like Portia. Him want Peter Phillips!

Frankly, he is the best of a bad lot in the PNP.

Portia outdo Golding there. No contest.

I am from Span Town. That is where the fleeing masses from SW St Andrew landed.

Mosiah to Historian

I'll give her that. Unlike you, when people disagree with her, she doesn't just grab her ball and run off.
                      ==================================================

When is the next Forum get-together Me have 2 pairs of boxing gloves, 1 fi Mosiah and 1 fi Historian, mi want to see them spar dis ting out.

Sass - how much rounds yuh tink dem will last

suh whey yuh seh Portia by points?? Ar TKO? Yuh tink ah one constituency Blinds Minista of War trouble?

Unnu cyan gwaan split hairs wid dem political reprobate deh... dem ah two peas inna pod tuh mi

One juss ave betta grammar an more big bwoy ah support im

Si di contrak yah...pon Lettahead if yuh notice

...but mi ear seh Liad Gelding seh is a "mistake" an di matta was "mishandled" an im instruction was "exceeded" woooie mi belly!!

All now di Liadasaurus cyaan explain if it wuz a mistake an a really JLP tings...why im did have GOVAMENT werka ah deal wid Manatt all alang... dem all ah try get Manatt fi change di ting seh ah Brady dem ah wuk fah... NAT JLP...dem twiss up demself inna lie...an peeple bex fi dat ****************!!

Gelding tek peeple fi eediat...but im ongly ketch peeple lika yuh.. LoL!
                          Mosiah mentioned a receipt, you produce a contract. Hope unuh realize there is a difference.

Mi see a contract between MPP and Harold Brady.

Nah, its more than that.

When Bruce went NDM he completely disarmed his activists and Babsy TG crew wiped them out in 1 weekend.

Bruce was a very competent gunnark, but him dash dat weh long time. At his peak, he was a pale camparison to Sista P. Not by point, not by TKO. This is a staight knock out fuss punch!

Portia was the real deal, trained by Tony Sp. and honed vs DayWalker. Why yuh think the DW love her so? He sees a reflection of himself in her.

Frankly though, I have no probs dispensing with all the politicians from the 1970s!

receipt?? LoL!

All wi duh ah si wha MPP report to Babylon.... plus mi believe seh nuff more incriminating email cyan release

ah Babylon unnu fi fraid fah...wi dun kno seh nutten nah guh dung widdout dem.. LoL!

Nah, its more than that.

When Bruce went NDM he completely disarmed his activists and Babsy TG crew wiped them out in 1 weekend.

Bruce was a very competent gunnark, but him dash dat weh long time. At his peak, he was a pale camparison to Sista P. Not by point, not by TKO. This is a staight knock out fuss punch!

Portia was the real deal, trained by Tony Sp. and honed vs DayWalker. Why yuh think the DW love her so? He sees a reflection of himself in her.

Frankly though, I have no probs dispensing with all the politicians from the 1970s!
                                Sista P by TKO!!