Beenie Man ran like a bitch when Bounty step tuh him? Talk bout bitch of the dancehall.
The Doctor, Beenie Man, says he is extending a challenge to The Warlord, Bounty Killer, to settle their dispute once and for all on Sunday. By Teino Evans
"Mi a invite him (Bounty) come a Camp Fire mek wi end it right deh suh, since dem a seh mi run," Beenie told THE STAR in an interview yesterday after a much-publicised potential clash between him and Bounty did not materialise at Sting on Tuesday night. Bounty Killer is not booked for Camp Fire which is set for December 31, at Windalco Sports Club, Ewarton, St. Catherine.
A report in THE STAR yesterday stated that thunderous cheers for Beenie turned into booming boos in a few seconds after the deejay backed down when Bounty attempted to return on stage for a clash. When Beenie saw Bounty approaching the stage, the deejay who had previously been unleashing hard-hitting lyrics against his musical rival was reported to have said, "Bounty when yuh a deejay, mi nuh low yu fi seh wha yu a seh."
In yesterday's interview, the deejay said however, that he disagreed with THE STAR's Sting report with the headline Beenie 'Runs'.
The deejay said that when Bounty Killer had earlier in his performance demanded that he step up on stage for the clash, he was not yet in the venue.
"I left St. Mary an reach Sting two minutes afta six. If him (Bounty) call mi up, I don't know, 'cause I wasn't there," Beenie said.
Beenie says as far as he is concerned, he gave a good performance at Sting.
"I came an erupt di place. What I did this morning (Wednesday) was totally awesome, an when I guh Sting, all I was suppose to have on my mind was dat mi woulda get 'booed' because dem have it seh me sen 20 man fi box down Spice," Beenie said.
Who stopped Bounty?
Beenie also said that Bounty Killer never came on stage for a clash at Sting."... Him did a try come wid Mavado an a bag a man an I neva stop him. Is di man dem backstage, di security dem stop him. When Bounty Killer a work, dem give strict orders seh nobody mus come on stage, suh why when Beenie a work people a push fi come pon stage? Bounty Killer neva even have a mic inna him hand. Killer neva come fi clash," Beenie said.
He continued: "Yuh know how mi wife vex how mi neva clash wid him. Mi stop clash fi free. Laing an di res a dem seh dem agree to pay me $800,000 more fi clash. Bounty collect him bag dem wid $700,000, suh how nuh bag nuh reach me? Mi stop clash fi free. Mi nuh inna dat, a my career mi a defend."
Efforts by THE STAR to contact Bounty Killer or Isiah Laing, the organizer of Sting for a comment proved futile.
The Doctor, Beenie Man, says he is extending a challenge to The Warlord, Bounty Killer, to settle their dispute once and for all on Sunday. By Teino Evans
"Mi a invite him (Bounty) come a Camp Fire mek wi end it right deh suh, since dem a seh mi run," Beenie told THE STAR in an interview yesterday after a much-publicised potential clash between him and Bounty did not materialise at Sting on Tuesday night. Bounty Killer is not booked for Camp Fire which is set for December 31, at Windalco Sports Club, Ewarton, St. Catherine.
A report in THE STAR yesterday stated that thunderous cheers for Beenie turned into booming boos in a few seconds after the deejay backed down when Bounty attempted to return on stage for a clash. When Beenie saw Bounty approaching the stage, the deejay who had previously been unleashing hard-hitting lyrics against his musical rival was reported to have said, "Bounty when yuh a deejay, mi nuh low yu fi seh wha yu a seh."
In yesterday's interview, the deejay said however, that he disagreed with THE STAR's Sting report with the headline Beenie 'Runs'.
The deejay said that when Bounty Killer had earlier in his performance demanded that he step up on stage for the clash, he was not yet in the venue.
"I left St. Mary an reach Sting two minutes afta six. If him (Bounty) call mi up, I don't know, 'cause I wasn't there," Beenie said.
Beenie says as far as he is concerned, he gave a good performance at Sting.
"I came an erupt di place. What I did this morning (Wednesday) was totally awesome, an when I guh Sting, all I was suppose to have on my mind was dat mi woulda get 'booed' because dem have it seh me sen 20 man fi box down Spice," Beenie said.
Who stopped Bounty?
Beenie also said that Bounty Killer never came on stage for a clash at Sting."... Him did a try come wid Mavado an a bag a man an I neva stop him. Is di man dem backstage, di security dem stop him. When Bounty Killer a work, dem give strict orders seh nobody mus come on stage, suh why when Beenie a work people a push fi come pon stage? Bounty Killer neva even have a mic inna him hand. Killer neva come fi clash," Beenie said.
He continued: "Yuh know how mi wife vex how mi neva clash wid him. Mi stop clash fi free. Laing an di res a dem seh dem agree to pay me $800,000 more fi clash. Bounty collect him bag dem wid $700,000, suh how nuh bag nuh reach me? Mi stop clash fi free. Mi nuh inna dat, a my career mi a defend."
Efforts by THE STAR to contact Bounty Killer or Isiah Laing, the organizer of Sting for a comment proved futile.