you asked for abuses...yuh getti
    Yes abuses, not abuse

Notice the the plural.

how yuh kno seh dem ah criminal an murdera?? Dem try an convik?? Why den dem leggo mose ah dem??

Critical analysis
      Yes because being released in Jamaica means you are innocent of any crime! LOL!

Originally posted by MissLondon View Post
        Yes abuses, not abuse

Notice the the plural.
        ooman tap chat fart...Mo nuh gi yuh abuse?? Wen yuh lok up 800 innocent peeple ...om much case ah abuse dat 1 ar 800?

Betta yuh seh yuh willin fi tolerate a certain amount ah abuse fi get di situation unda control...hopefully wid di human rights groups screaming EVERY time..

dat spell more sense dan di fooliniss yuh chat

ooman tap chat fart...Mo nuh gi yuh abuse?? Wen yuh lok up 800 innocent peeple
          According to who? You?

again, i pray to god, krishna and allah and all that's holy, that you do not teach anything having to do with logic and reason.

Stick to the subject please!

Thanks

According to who? You?
                Yuh suh hignarant? yuh nuh kno seh is well ova 1000 peeple..mebbe 2000+ cause wi cyaan get nuh overall numba fram police...whey dem lak dung since SOE declare?

suh wen dem get "processed" an release di bulk ah dem..ah wha? Is "guilty" mudera an tief di ole ah dem??

Ah wha dis faada....

how can i when you draw some ridiculous conclusions all di while!?!?!?

is 4,000 dem detain to date!!!!

Well since neither you or I live in Tivoli Gardens, we cannot conclusively say how they feel. The information I have is that there is general support for it now. You have any contrary information you would like to share?
                      I DID NOT say anything conclusively...YOU DID!!!.... BASING THE CONCLUSION ON VAPOUR

Yuh suh hignarant? yuh nuh kno seh is well ova 1000 peeple..mebbe 2000+ cause wi cyaan get nuh overall numba fram police...whey dem lak dung since SOE declare?

suh wen dem get "processed" an release di bulk ah dem..ah wha? Is "guilty" mudera an tief di ole ah dem??

Ah wha dis faada....
                        You can't convict someone without any evidence and well, we all know there are witnesses lining up to give evidence in Jamaica...oh wait.....

I DID NOT say anything conclusively...YOU DID!!!.... BASING THE CONCLUSION ON VAPOUR
                          No I based it on the information available.

how can i when you draw some ridiculous conclusions all di while!?!?!?
                            Well, why don't you comment on those "ridiculous conslusions". That would be a start.

I stand corrected...

but mi still waan si di crime time unda kontrol wid di SOE....an di HR groups given a loud voice

Healthy situation dat fi ah strugglin likkle "democracy"...ar rather "kleptocracy" ar "plantocracy"

You can't convict someone without any evidence and well, we all know there are witnesses lining up to give evidence in Jamaica...oh wait.....
                                wha kina fooliniss dis

Look like yuh deh pon summa holiday...mi hope wen Septemba come yuh nuh suh plentiful pon adult forum...