PNP abstain successfully defeat

maybe they did .... . in a game of politcal gamesmanship the got the better of the exchange.

one would have to ask the question though...IF the best interests of jamaica are to be served by parlaiment, why should it be that he would have to wait until most of his party was there to be sure of getting the vote?

it is an easier argument to for them to make to say "look, we just want to get the business done, why should we have to wait, why can't it be done now?"

anyway oppositions oppose, most likely if jlp was in opposition they would have fallen into the same trap.

and that's my problem. why is it that once you are on a particular side of the emal, you have to vote along with everyone else on that particular side of the aisle?!?

maybe secret voting might help, but doubt it.

Samuda gone kollect di money fi start up the Portmore thing -

shhhhhh...

A likkle vaction MP dem on.. dem nuh realize di importance of the motion...

yuh usual fooliniss...yuh tribe an PNP cut fram di said cloth...a **************** cloth! LoL!

Come on now, PNP ah tek ah joke too far yah now, wi know dem ah opposition but when yuh halt sumpn dat ah reap rewards den people haffi start wondah ah wha ah di motive (seem like a Luciano to mi ulterior). Dis mek mi look pan dem suspicious yah now fi real. Kah dis ongle point to one ting.

except that one "Tribe" always seems to know how to manage the economy.. generate real growth and productivity..

True ting.

If di PNP nevah dead before.. dem juss dead..

mi shock right into disbelief iyah, dem yah nuh fi get nuh chance fi guh nuh weh near to being elected evah again.

let's see!

inna yuh dreams...dem generate growth in income fi di rich...an growth in suffaration fi di poor.....Das why dem get rejek inna election suh regular...wid di DayWalker leading di way

PNP definitely nuh reddy an JLP is Republican in disguise...dat mean seh yuh mussi Rush Limbaugh.. LoL!

inna yuh dreams...dem generate growth in income fi di rich...an growth in suffaration fi di poor.....Das why dem get rejek inna election suh regular...wid di DayWalker leading di way

PNP definitely nuh reddy an JLP is Republican in disguise...dat mean seh yuh mussi Rush Limbaugh.. LoL!
                            I see you still have a problem with reality. Just remember, democracy without education is useless .... no wonder we had halfwits running things for 18 years.

Portia never fails to amaze.

Originally posted by Reggaedoc View Post
                                Portia never fails to amaze.
                                Amaze or amuse? Then again, she never put harself where she is .. did she?