Mi hear seh Ian Lyn move from Environment

• Mi hear seh Ian Lyn move from Environment

Consciousness video to.. nipple consciousness video...

LOL !! WHOEE !!

Him seh it is a doctored video though..

Based on wheh mi si.. di man would have to have a PhD in video editing fi true..

somebody out to get him? I stay all the way a fareen and hear bout the video.
    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

suh yuh nuh seeit yet ?

More info please. who is Ian Lyn.

Di guy dat run New Line motors and had the youtube clip shot at Hermitage Dam where him race up govts and jamaicans regarding state of Hermitage Damn and water resources in general.

den it nuh deh pon youtube?

i Just googled him

Oh yeah I remember him.

mi nuh know.. mi know dem tek it offa facebook..

well.. he is now immortalized...

LOL !!

Oh dear.. hmm mebbe I can get a discount pon a vehicle down dere if I DON'T mention the video..

no, and me not inclined to watch it either. By the way nuh your big school him used to go?
                      Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

no you won't. manley is his hero and i am going to tell him not to discount nutten fi yuh!

Big School ??

Yuh right. Nuh Campion him used to go?

Don't know what High School him did guh.