Him a shake. You notice how all of a sudden man & man naw big up demself bout how dem a bad man. Funny to rhatid. If Presi all a p i ss up himself what you think these punks will do "when dem wake up one morning and saw" the JDF a look down pon dem. LOL.
A nuthing but "peace" song a release now to rhatid. Nuff a dem a hide as them know say them calling soon come. The funny thing is them don't even have a Trini visa fi run. LOL.
Don't let negative things break you, instead let it be your strength, your reason for growth. Life is for living and I won't spend my life feeling cheated and downtrodden.
Dem start raid house a Portmore. Raid some house inna mi scheme this mornin to baxide cover. Laaawd a hope dem nuh kill me like Missa Clarke. Heeelp! Smaddy call JFJ fi me please!!
Paw - look like yuh on yuh own, for Mosiah gone a Soweto
“Life is a system of half-truths and lies, opportunistic, convenient evasion.” - Langston Hughes
Don't let negative things break you, instead let it be your strength, your reason for growth. Life is for living and I won't spend my life feeling cheated and downtrodden.