Babylon move come Uptown Now..

• Babylon move come Uptown Now..

Dem start raid house a Portmore. Raid some house inna mi scheme this mornin to baxide cover. Laaawd a hope dem nuh kill me like Missa Clarke. Heeelp! Smaddy call JFJ fi me please!!

Uptown ?

If you naw transport coke, deal wid coke etc you no have nothing to worry about. Just stay whe you deh. By the way exactly where in Portmore you say you live again?. All Ben Strata a go get touch none shall escape the judgement in this time.

Uptown ?
        U neva know say Portmore a uptown?

"That day will come, when I shall stand and see all those wicked men and the fiyah gettin bun
          That day will come, when they will try to escape and there will be nowhere to run
          That day will come, when I shall see, they hand in all the bombs and bayonnettes and bullets and gun
          That day will come, when Emperor Selassie I shall rise di whole a di ghetto yute dem from outta di slum"

Capleton ! That Day HAS come !

Drivah.. don't stap at all.. nutting less dan US$ 1 Billion will do !

It nuh have a lower sea-level reading than Downtown ???

It's more developed than downtown, which is the criteria used to determine what is considered uptown or downtown.

Originally posted by Lionpaw View Post
                Dem start raid house a Portmore. Raid some house inna mi scheme this mornin to baxide cover. Laaawd a hope dem nuh kill me like Missa Clarke. Heeelp! Smaddy call JFJ fi me please!!

LOL!!!! Naah laff after yuh bredren, just the fact that now trouble on yuh doorsteps yuh a call pon ... wha yuh normally call dem again ... JFGay? ....

oh.. ok..

Mi inna country suh mi outta dat all tuhghedda...

Oh so it is culturally uptown. LOL!

According to Maudib, soon all the waterfront ago be uptown!

oh.. ok..

Dem soon start raid inna di bush to so nuh badda feel say yuh safe.

Mi dun talk.

OPIC VS Chiney Dev Bank

oh.. ok..

Yuh still innah Hanover a hide?

Mi know unnu town man nuh like country but a nuh time fi you go visit your grand uncle a St.Mary??? LOL.

A wha Gaza do? Him turn in himself yet?

Nah man.. West Rural mi live.. yuh nevah know ?