Questions for the Mayor

and you speak from a point of ignorance...

well is lie yuh did ah tell wen yuh post 2+ year ago seh yuh ah wuk fi ar wid di new govament... ar is excited yuh did excited wid showa powa..

Look like di liad ting run strong inna yuh tribe...yuh inna good kompany wid Bruised Gelding...gwaan duh yuh ting LOL!

You really are dense...

There is a difference between what audience a body of work is intended for and who you work for or who you receive remuneration from..

Twit.

You really are dense...

There is a difference between what audience a body of work is intended for and who you work for or who you receive remuneration from..

Twit.
        lol!

yuh waan deny yuh govament links now...ah wha dis faada...lol!

try and keep up.. dispelling your false assumption I am a Jamaican Govt consultant..

try and keep up.. dispelling your false assumption I am a Govt consultant..
            LOL! suh nuh trough dat.... yuh suh foolfool fi believe seh peeple nuh kno seh yuh bread ah butta 2 side wid govament money...yuh jus figget di fullstop afta "assumption"

checkmate
            Last edited by Don1; June 6, 2010, 05:50 PM.

continue to fight those demons..

Guilt is a hell of a ting...

Is how much money yuh did suck out of di Govt coffers suh ?? nuh wondah yuh was suh quiet dem 18 years.. cyan suck and talk at di same time..

lol! yeah mi stay ah babylon an suck out govament...ah suh mi good!

gwaan duh yuh ting ..... ah jus suh di ting set...

is you seh suh not me..

ah su yuh good...

lol !

Uhhh ohh...this thread is gonna be DELETED in 3...2...1...

All during the 18 years? shame on you fi mix up wid PNP tribealist