Time for some Forum demographics

But there are no requirements that the info carry a name.. it can be anonymous..

Gwey! Yu too nasty!!

Yu tink mi want Mosiah fi know my business?

me?!? is what a 'ear!?!?

nah tell yuh nutten again!

heh heh! like i give a rodent's behind bout dis survey?!

Yu 85% sure bout that?

that is as bad a guess as any.

'undred!

"once he does that, i will submit my info."

Be careful here.. yuh nuh waan people start call yuh lyad.

Lemme gi yuh a joke...when I was in yard my modda have a extra cellphone she gave me to use and my damn friend sign up on one a dem smutvibes ting a run joke wit me and I didn't know...flyout and mi modda ask mi what kinda slackness I was gong on with har phone...she a get message message from people all di while...

did i give you a timeline? i shall submit my profile SHORTLY!

sure, Bricky. your friend signed up.

sure!

ok...of the 15%, about 5% asexual, 5% bi, 5% homo??? Or smthing like that. Yu must stop do dem online quiz....go see a professional.

yeah man... wi know bout dat famous 'friend'..

They come in handy.

lol !

yuh too preoccupied with certain tings.. expand yuh mind nuh..

cho..