Is he not the head of the Black Roses PNP linked gang? Criminals are criminals, no?
Police ask George Phang to give himself up
Originally posted by Baddaz View Postgoing after phang... wha dat fah... phang wasn't wanted... phang dun wid badness a while now.., phang is like an invalid now... all of a sudden bruce is tough on crime..."Jamaica's future reflects its past, having attained only one per cent annual growth over 30 years whilst neighbours have grown at five per cent." (Article)
Mi have fi call you out yasoo Baddaz.
Don is a Don. A nuff man you think would done wid the badness. How old is Teggo Welch now?- Don't let negative things break you, instead let it be your strength, your reason for growth. Life is for living and I won't spend my life feeling cheated and downtrodden.
awright sah... phang may not be an invalid... might be wheelchair bound... but dem man deh nuh inna badness nuh more... furda, him nuh wanted... still as islandman seh, he might be tied to a previous investigation and dem just come wid evidence...
to me, its more a headline ting as yuh seh... why ask man fi turn demself in, if yuh gwine affi leggo dem after de soe... still, mi support de law enforcement effort fi deal wid criminality...'to get what we've never had, we MUST do what we've never done'
mi nuh ave nutten gense de police a guh after don and mi wudda neva want fi downplay de efforts of law enforcement... guh afta all dons who a commit crime, dat mi support... if a man is known as a don, but is no longer in crime, it nuh mek nuh sense a call him in if yuh nuh have nuh charge against him... it defeats de whole purpose to call in people, mek headlines and yuh nuh have nuh charge fi lay gense him...'to get what we've never had, we MUST do what we've never done'
ok... well mi nuh have nutten fi seh bout dat... if him is a person of interest in some other crime... maybe phang aided the escape of dudus... that could be a possibility... if dat is de case, judgement fi him...'to get what we've never had, we MUST do what we've never done'