• hannah town station flat to the ground

confirmed on tv

seeing is believing mi breda.

and I can see the thugs now, running and laughing.

Bomb out them enclave, I say. Mi nuh care if dem a ghetto or top ranking!

u want see di man dem pon building top with big AK a prawl off and a chat.

post pics pls.

All me know if I had money, I would not be making any investment in Jamaica, any time SOON!

It too SAD!!

yes saw it too, orange flames gutting the place...SIGH

Chessmaster at work!

Originally posted by Exile View Post
                  post pics pls.
                  my reportin nuh go so deep. after mi nah get pay. besides mi nuh have DVR and mi nah point mi phonenor mi digi cam pon nuh tv fi tek pics like mi retarded.

LOl. Yu no easy....

I guess is a Queens gambit move by the Chess master.

Checkmate to come overnight!

Yuh nuh have the paws of a LION, look like a cat paws yuh have. Tek di pitcha dem and post!

u send in u bikini pics?

You see it to?

Originally posted by Lionpaw View Post
                              u send in u bikini pics?
                              Fair exchange dat