Tivoli Sets Traps For Cops

• Tivoli Sets Traps For Cops

TIVOLI SETS TRAPS FOR COPS - Electrical wires, other items used for deadly ambush

Barbed wires, broken bottles and raw electrical wires are now being used by Tivoli residents as measures to keep out security forces from their community.
    Thugs from west Kingston have transformed the area into a battleground and have also brought out their arms in preparation for any form of invasion by the security forces.
    "A now yu waa si di place, yu eva watch some real war show and see how di place set up," one thug said. "Di place look like a real war zone, wi ready fi dem man."
    Along with these items, there are truck tyres, pans, crates and old cars are some other items which the thugs are using to give them an advantage should there be a confrontation with whoever decides to go into the community to look for Dudus.

'wicked pon dem'
    "Whole heap a truck tyre and bruk bottle and barbwire deh bout di place, di man dem a set up di place a way ... Di man dem all run electric wire cross some place so whoeva run inna dat yu done know wah reach dem," one thug said.
    One known thug also spoke of some new, high powered guns which he has seen.
    "Di man dem have some ting dung yah yu si, a show alone nuff people ago see dem gun deh inna..Some new ting mi a tell yu bout, di man dem naw play...Mek dem run in cause it ago wicked pon dem," the obviously excited character said while chuckling.
    He also added; "Man a walk wid all two, three piece (guns). A so di man dem a step. Di man dem have out everything, rifle, handgun you name it..Rite ya now gun deh yah more than man fi fire dem."
    When contacted by THE STAR, several high ranking officers from the Jamaica Constabulary Force declined to comment on the matter. However one source from the Denham Town Police Station told THE STAR that the area is tense and it is expected that men from the community are taking up arms. The source however said the police did not have detailed information as to how the men were preparing. "From the extradition issue first came up we have been hearing talks about them preparing, so hearing this now is not surprising... As for exactly what they are doing we could not say," the source said.

Sounds like you made u...i mean wrote this one Mo

how yuh peeps dung a hannah town? is dem bake di nice bun dem?

Stop grudge mi fi mi soon to be ny times video footage. Rich back

The authorities cannot cut the eletricity and water to that area?

Prophesy a reveal. Memba the youth who did come pon yah and tell unnu bout the "music or the bullet" a wah happen to him?

Lil Ze mi think a dat dem used to call him
            a weh him gone? hIm probably retreat up to the safety of the hills a watch dem a get dem overdue beat dung.

the times and a half that the wicked get fi rule is up

righteousness exalts a nation a time fi wipe dem out

about fi fly in fi document this as the Ras embeded in the garisson and uploading it to youtube

trying to get a flight out as we speak

Originally posted by Shatta View Post
                Prophesy a reveal. Memba the youth who did come pon yah and tell unnu bout the "music or the bullet" a wah happen to him?

Lil Ze mi think a dat dem used to call him
                a weh him gone? hIm probably retreat up to the safety of the hills a watch dem a get dem overdue beat dung.

the times and a half that the wicked get fi rule is up

righteousness exalts a nation a time fi wipe dem out
                I guess him name Big Ze now. What a gwaan Shatta?

Mi already mek my phone call dem and mek sure who fi have camera have it

deh yah a fight it. to give you an idea how the thing set up. Mi brethrin capture a house a compton last year and fix it up and about fi sell it in a few.

a so california a run right now and a through mi come from yard why mi can fight it but mi still a hold it inna the gideo as mi know that this too shall pass.

How things pon your side? mi not even get fi watch games too tough this last days as mi deh yah pon prophecy mission fi the creator(somebody has to gaurd the flocks dem headback)

just come in off the hills and a pass through before mi go back up deh(10 miles from the city)

it seems as if with what about fi gwaan a tivoli, say Rasta was right about living 10 miles outa the city as it is really getting sh!tty.

wah you say Manu fi life?

Originally posted by Shatta View Post
                      deh yah a fight it. to give you an idea how the thing set up. Mi brethrin capture a house a compton last year and fix it up and about fi sell it in a few.

a so california a run right now and a through mi come from yard why mi can fight it but mi still a hold it inna the gideo as mi know that this too shall pass.

How things pon your side? mi not even get fi watch games too tough this last days as mi deh yah pon prophecy mission fi the creator(somebody has to gaurd the flocks dem headback)

just come in off the hills and a pass through before mi go back up deh(10 miles from the city)

it seems as if with what about fi gwaan a tivoli, say Rasta was right about living 10 miles outa the city as it is really getting sh!tty.

wah you say Manu fi life?
                      If not Manu, then who?

Jah know, if dis ting wasn't so serious it woulda funny bad. Me feel bad but me couldn't help but laugh when me read it.

Somebody need fe mek a movie bout TG and the Coke dynasty one day. Gotti and Capone nuh have nutten pon dem man yah.

The Rt Honorable Edward PG Seaga must be proud of his greatest creation.

One of Bruce's inner circle has hired lawyers according Prof Rowe http://newstalk.com.jm/stream.htm ...he has proven to be right throughout this entire ordeal.

Worries in the dance, worries tonite.....

No worry it have to come to this, mi beg mi bredda fi lef the police because mi see it a come from early out(only this could get us to wake up. I had to come to this)

but him deny mi gift of prophecy and now look wah it come to? Family and friends deh yah a worry and fret. It no pretty out deh at all and now all of a sudden everyone paying attention to their in house prophet but I guess the books had to be fullfilled that a prophet won't find honor in his own house.

This is the end of the garission foolishness as we know it so let us give thanks to the creator for blessing us with this milestone and lets look ahead with glee at what the creator have in store for us when righteousness reigns.

let us not forget that righteousness exalts a nation so come lets go to the creator with singing and praise as we have been selected for exaltation.

respect